İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Öğrencilerinin Ara Jüri Heyecanı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü vize haftasında yoğun bir jüri süreci geçirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nün; Tasarım Stüdyosu I, Tasarım Stüdyosu III, Tasarım Stüdyosu V derslerinin vize jürileri gerçekleşti.

Derslerin yürütücülüğünü üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Dr. Öğr. üyesi Gökhan Balcıoğlu, Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş, Öğr. Gör. Selcan Nurcan Keskin Urmak, Öğr. Gör.  Dilan Selamet, Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin, Öğr. Gör. Zeynep Sena, Öğr. Gör. Işın Hacıibrahimoğlu, Öğr. Gör. Çiğdem Gök ve Öğr. Gör. Özge Ayşegül Fişenk gerçekleştirilen vize haftası proje sunumlarında jüri üyesi olarak yer  aldı.

İç Mimar Adayları Adım Adım Mesleğe Yaklaşıyor

Öğrencilerimizin birer iç mimar adayı olarak adım adım mesleğe yaklaştığı ve bu süreci uygulamalı olarak deneyimlediği stüdyo jürileri hem derslerin öğretim elemanları hem de öğrenciler için keyif ve heyecanla tamamlandı.