İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü’ne Hoş Geldiniz!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (Tr&İng) Bölümleri tarafından bölüm oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.
İç Mimarlık ve İç Mimarlık Çevre Tasarımı (Tr&İng) Bölümlerinin birlikte düzenlediği bölüm oryantasyonu, 16 Ekim’de saat 16.00’da Firnas Oditortumu’nda gerçekleşti. Oryantasyon, İç Mimarlık ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (Tr&İng) Bölümleri bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Parvin Hedirai’nin açılış konuşmasıyla başladı. Bölüm başkanı Parvin Heidari’nin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için öğrencilere ve akademik kadroya yönelik başarı dileklerinin ardından İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü bölüm başkan yardımcısı Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz’ün bölümü tanıtımıyla devam eden oryantasyonda bölüm araştırma görevlileri Arş. Gör. Gökçe Uzgören, Arş. Gör. Merve Karadaban ve Arş. Gör. Tuğçe Öztürk kendilerini tanıtarak, bölüm öğrencilerine bölüm ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra İç Mimarlık Bölümü bölüm başkan yardımcısı Öğr. Gör. Minel Kurtuluş’un bölümü tanıtması ve bölüm araştırma görevlileri Arş. Gör. Eliz Mutlu ve Arş. Gör. Başak Lâle’nin kendilerini tanıtması ve bölüm hakkında öğrencilere bilgi vermesiyle Türkçe oturum sona erdi. İç Mimarlık ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerinin tanıtımlarının ardından İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü öğrencileri için bölüm başkan yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Erol ve Arş. Gör. Mustafa Dallı İngilizce olarak bölümü tanıttı.

"Öğrenciler Giderek Bilinçleniyor"

Oryantasyon toplantılarının öğrencilerin üniversite eğitimine adaptasyonu açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Erol, “Toplantıya katılan öğrencilerimizin üniversite eğitimi konusunda daha bilinçli hale geldiğini ve üniversitenin kendilerine sunduğu imkânlardan haberdar olduğunu ifade edebilirim.” diyerek öğrencilerin üniversite için heyecanlı ve bilinçli olduğunun altını çizdi. Bölüm öğrencilerine kendini tanıtarak bölüm ile ilgili öğrencilerden gelen mesajları yanıtlayan bölüm araştırma görevlisi Arş. Gör Mustafa Dallı ise, “Çok heyecanlı ve mutluyuz. Geçtiğimiz sene kurulan bir bölüm olarak öğrenci sayımızın artışı ve öğrencilerimizin ilgisi bizi çok memnun ediyor” diyerek öğrencilerin katılımından ve gelen sorulardan mutlu olduğunu söyledi.