İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi bölüm toplantısı, bölüme yeni katılan öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti.
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi bölüm toplantısı, bölüme yeni katılan öğretim elemanlarının katılımıyla, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Erol başkanlığında, 14. Kat Bölüm Başkanlığı odasında gerçekleşti. 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde bölüme yeni katılan öğretim elemanları Öğr. Gör. Cansu Sözer ve Öğr. Gör. İdil Bayram bölüm ve fakülte işleyişi konusunda bilgilendirildi. “GBS Sistemi”, “Persis Sistemi”, “Ders İçerikleri ve İzlencelerin Hazırlanması”, “Notlandırma / Değerlendirme Sistemi”, “Sınavlar / Sınav Zarfları”, “Devamsızlıklar / Yoklama Listeleri”, “Ders Saatleri / Mesai Saatleri” ve “Uygulamalı Derslerin İşleyişi” başlıklarında bilgilendirme sağlanan öğretim elemanlarıyla tanışma niteliğinde de olan toplantı, öğretim elemanlarımızın sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Erasmus ve staj oryantasyon toplantıları gerçekleştirilecek

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi bölüm toplantısında, bölüm öğrencilerimizi bilgilendirmeye yönelik olarak “Erasmus ve Staj Oryantasyon” toplantıları da yapılmasına karar verildi. Erasmus ve staj konularında öğrenciler tarafından çok fazla soru gelmesi sebebiyle planlanan bu toplantıların, öğrencilerin soru işaretlerini gidereceği ve faydalı olacağı konusunda bölüm akademik kurulu tarafından fikir birliği sağlandı.

“Öğrenci Projeleri Sergisi” gerçekleştirilecek

Tasarım stüdyosu derslerinde öğrenciler tarafından hazırlanmış olan proje paftalarının sergilendiği bir sergi yapılması da toplantının bir diğer konusuydu. “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Projeleri Sergisi” başlığıyla gerçekleşecek olan sergi için hazırlıklar sürüyor. 25 Mart 2024 tarihinde, 4. Kat Gelişim Sanat Galerisi Yan Sergi Salonu’nda gerçekleşecek olan sergi öğrenciler için büyük bir motivasyon kaynağı olacak.