Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü yeni döneme hazırlık toplantısı gerçekleştirdi!

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 28 Ağustos 2024 tarihinde 2024-2025 Güz dönemine yönelik, bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla bölüm toplantısı gerçekleştirdi.
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından 28 Ağustos 2024 tarihinde 2024-2025 Güz dönemine yönelik gerçekleşen bölüm toplantısı, bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari başkanlığında 14. Kat Bölüm Başkanlığı odasında gerçekleşti. 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde bölüme yeni katılan öğretim üye ve elemanlarına işleyiş hakkında bilgilendirme yapıldı. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari tarafından Ders Bilgi Paketlerinin güncellenmesine ilişkin bilgi verildi. Öğrenciler ile birlikte yapılacak İç Paydaş toplantılarının içeriği görüşüldü. Uygulamalı ve Teorik derslerin kapsamları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Tüm bilgilendirmelerin ardından toplantıda alınan kararlar belirlendi ve toplantıya son verildi.