İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Turkeybuild Istanbul 2024-Yapı Fuarı’na Teknik Gezi Düzenledi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, ikinci sınıf eğitim-öğretim programında yer alan ICM-256 Yapı ve Konstrüksiyon Bilgisİ II dersi kapsamında Turkeybuild Istanbul 2024-Yapı Fuarı’na teknik gezi düzenlendi.
Yeni gelişen yapı teknolojileri, teknik ve uygulama detayları, yeni yapı malzemeleri gibi konularda öğrencilerin güncel bilgi sahibi olması amacıyla düzenlenen gezi kapsamında üç grup halinde düzenlenen gezide öğrenciler, yapı malzemesi ve teknolojisi üreten firmalarla iletişim kurup, firmaların ürettiği ürünlerin teknik özellikleri ve uygulama detayları hakkında bilgi edindi.

Ders kapsamında çalıştıkları projede kullanacakları malzemelerin seçilmesi ve uygulanacak detayların öğrenilmesi hedefiyle gerçekleştirilen teknik gezi, dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Selcen Nurcan KESKİN URMAK’ın da katılımıyla, verimli bir ders niteliği kazanarak sonuçlandı.

Teknik gezinin organizasyonunda desteğini sunan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı’na, ICA Events ekibine, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanlığı’na ve teknik geziye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.