Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencimiz ve ekibinden yarışma derecesi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, öğrencimiz Didar Köse ve 5 kişilik ekibi 6. Geleneksel Kuzeyboru Gençlik Projesi'nde 3.’lük ödülüyle derece almaya hak kazandı.
Geçtiğimiz haftalarda, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Beykent Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Arel Üniversitesi’nin katılımıyla  6. Geleneksel Kuzeyboru Gençlik Projesi gerçekleşti. Öğrencilerin katılım gösterdiği yarışmada; köprülerin altına yük taşıyıcılarıyla birlikte konulan ağırlıkların ne kadarını kaldırabileceği test edilirken, kullanılan malzemelerin dayanıklılığı ve yapısal sağlamlığı açısından spagetti makarnalar kullanılarak sağlam ve dinamik bir köprü oluşturmak amaçlandı. Yarışma sırasında öğrencilere köprü oluştururken kullanılan malzemelerin bilgisi aktarıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin iç mimarlık ve inşaat mühendisliği alanlarından gelen ve 5 kişiden oluşan “İGÜ Empires” ekibi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencimiz Didar Köse liderliğinde bir araya geldi.

Sonuçlar açıklandığında, Didar Köse liderliğindeki ekip,  üçüncülük ödülünü kazanarak derece alan okullar arasına girdi. Bu başarı, ekip üyelerinin malzeme bilgisine dayalı stratejik yaklaşımının bir sonucu olarak karşımıza çıktı.

Yarışmaya katılarak dereceye girmeye hak kazanan sevgili öğrencimizi ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.