İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Final Proje Jürileri Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Tasarım Stüdyosu III ve Tasarım Stüdyosu V final proje jürileri gerçekleşti.
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Tasarım Stüdyosu III jürisi 17 Ocak 2024 tarihinde, K Blok 1401 nolu sınıfta, jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Öğr. Gör. Çiğdem Gök, Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak, Öğr. Gör. Taçnur Öz ve Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş’ın katılımıyla gerçekleşti. Sırayla projelerini sunan öğrenciler, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Tasarım Stüdyosu V jürisi ise 18 Ocak 2024 tarihinde, K Blok 1401 nolu sınıfta, jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Taner Gültekin, Öğr. Gör. İlkay Beril Ünlü ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök’ün katılımıyla gerçekleşti.

Jüri maratonu boyunca, öğrenciler gün boyunca projelerini birbirinden deneyimli jüri üyelerine detaylı bir şekilde sunma fırsatı buldular. Öğrenciler, projelerini uzun yıllardır sektörde iş yapan ve tecrübeli profesyonellere anlatmanın heyecanını yaşadılar ve projeleri üzerine alınan değerli geri bildirimlerle deneyimlerini zenginleştirdiler. Jüri üyelerinin çeşitli değerlendirmeleri, öğrencilere projelerini daha derinlemesine anlama ve geliştirme şansı tanıdı. Bu süreç, öğrencilere sadece kendi projelerini savunma fırsatı değil, aynı zamanda sektör profesyonellerinden alınan uzman görüşleriyle büyüme imkânı sunan bir deneyim haline geldi.

Proje jürilerine katkı sağlayan tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.