Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü Arş. Gör. Merve Karadaban’dan TÜBİTAK 2214-A başarısı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden Arş. Gör. Merve Karadaban, TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden Arş. Gör. Merve Karadaban,  QS Sıralamasına göre 24. sırada, THE Sıralamasına göre ise 40. sırada olan Université PSL (Paris Sciences & Lettres)’de araştırmacı doktora öğrencisi olarak 6 ay süre ile büzülen kentler hakkında araştırma yapacak. Arş. Gör. Merve Karadaban, Université PSL, École Normale Supérieure (ENS), Coğrafya Bölümü’nden Prof. Dr. Emmanuèle Cunningham-Sabot’un danışmanlığında “Coping with the Urban Shrinkage: A Comparative Socio-Spatial Research on Karabük and Thionville” isimli projesini yürütecek.

Arş. Gör. Merve Karadaban hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.