İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerinin üniversite hayatına kolaylıkla adapte olmalarına ve başarılı bir öğrenme deneyimi elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla 2023-2024 akademik yılı oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından 3 Ekim 2023 Salı günü saat 16:00-17:00 saatleri arasında İGÜ K Blok (Gelişim Tower) Firnas Oditoryumu’nda bölüme yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari’nin bölüm öğretim elemanlarını tanıtması ve bölüm hakkındaki amaç, hedef, kariyer olanakları gibi genel bilgileri öğrencilere aktarmasının ardından, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selcen Nurcan Urmak; ders seçimi, sınavlar, not sistemi, başarı değerlendirmesi, yaz okulu, zorunlu stajlar, mezuniyet koşulları, danışmanlık sistemi, Erasmus+ olanakları gibi konular hakkında öğrencilere bilgi vermiştir. Oryantasyon programına, bölüm öğretim elemanları ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden yüze (100) yakın öğrenci katılmıştır.

Etkinliğe Katılan Öğretim Elemanları:

• İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari
  • İç Mimarlık Bölüm Başkan Yard. Öğr. Gör. Selcen Nurcan Urmak