İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı & İç Mimarlık Bölümleri Öğrenci Projeleri Sergisi Gelişim Sanat Galerisi’nde Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık & İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri tarafından organize edilen “ICM & IMI Sergileri”nin birincisi, 30 Mart 2022 tarihinde Gelişim Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergide, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı & İç Mimarlık Bölümü’nden toplam 51 öğrencinin 2021-2022 güz yarıyılında ICM461-Tasarım Stüdyosu V, IMI431-İç Mimarlık Stüdyosu V, ICM351-Tasarım Stüdyosu III, IMI321-İç Mimarlık Stüdyosu III, ICM251-Tasarım Stüdyosu I, IMI221-İç Mimarlık Stüdyosu I dersleri kapsamında tamamladıkları projeler ve sunum paftaları yer aldı. Ayrıca sergi ile eş zamanlı olarak Gelişim Sanat Galerisi’nde projeksiyon aracılığı ile öğrencilerin projelerinin yer aldığı video galerinin iç duvarına yansıtılarak gösterildi.

Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük, Arş. Gör. Başak Lale, Arş. Gör. Eliz Mutlu, Arş. Gör. Gökçe Uzgören, Arş. Gör. Merve Karadaban, Arş. Gör. Mustafa Dallı ve Arş. Gör. Tuğçe Öztürk tarafından düzenlenen sergide sergilenen projelerin teması;
  • ICM251-Tasarım Stüdyosu I & IMI221-İç Mimarlık Stüdyosu I: Home Office
  • ICM351-Tasarım Stüdyosu III & IMI321-İç Mimarlık Stüdyosu III: Restoran & Kafe
  • ICM461-Tasarım Stüdyosu V & IMI431-İç Mimarlık Stüdyosu V: Kültür Merkezi olarak belirlendi.

Sergiye Katılan Öğrenciler:
Ali Kemal Yıldız, Ansam Fakhori, Aysel Bilgenur Çifdalöz, Ayşe Gül, Ayşe Sena Özceylan, Ayşenur  Çiçek, Ayze Elçin  Çıtak, Bartu Emir  Kaya, Berkay Şahin, Betül Azra Coşkun, Betül Çelebi, Beyzanur Başay, Buse Ceren Akgün, Busenur Karakaya, Büşra Tuncer, Can Aydın, Can Karagöl, Cansu Ese, Ceren Fazlıoğlu, Dilay Z. Kızılkaya, Doğa Şahin, Ece Yurtsever, Elif Karataş, Elif Sude Köse, Fatma Bulut, Fikriye  Çatal, Gülzade Erbay, Hamit Serdar Öz, Hazal Balkaya, Irmak Kahrıman, İlayda Kadıoğlu, Kader Gözlemeci, Mehmet Canbaz, Murat Yılmaz, Musa Oktay Çakır, Musab Doğan, Musab Fırtına, Neval Danışman, Oğuzhan Demirkapı, Ömer  Uçar, Rafat Halabieh, Rojda Gülbaşı, Rumeysa Hilal Tonbul, Safa Öcal, Selen Nuriye Demir, Selin Niçin, Selma Kaya, Semanur  Gümüş, Türkan Koyuncu, Yasemin  Küçükbaş, Zehra Nur Erkan

Sergiye Katılan Öğrencilerin Proje Yürütücüleri:
ICM461-Tasarım Stüdyosu V
Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük
Öğr. Gör. Çiğdem Gök
Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin

IMI431-İç Mimarlık Stüdyosu V

ICM351-Tasarım Stüdyosu III
Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz
Öğr. Gör. Hatice Özlem Yeşildal
Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin

IMI321-İç Mimarlık Stüdyosu III
Dr. Öğr. Cansın İlayda Çetin

ICM251-Tasarım Stüdyosu I
Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güneş
Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş

IMI221-İç Mimarlık Stüdyosu I
Öğr. Gör. Minel Kurtuluş
Öğr. Gör. Tuba Fazlıağaoğlu

Projeleri sergilenen İç Mimarlık & İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

ICM & IMI Öğrenci Projeleri Sergisi