Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık Bölümü öğrencileri İle proje alanları gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü, 2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı, Güz Dönemi İç Mimarlık Stüdyosu III Projesi (Restoran) İç Mimarlık Stüdyosu V (Kültür Merkezi) dersi kapsamında proje alan gezileri gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü, 2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı, Güz Dönemi İç Mimarlık Stüdyosu III Projesi (Restoran) İç Mimarlık Stüdyosu V (Kültür Merkezi) dersi kapsamında proje alan gezileri 04.10.2024-05.10.2024 tarihlerinde düzenlendi. Dersin yürütücüsü Öğr. Görevlisi M. Said ERDEMONAR’ın rehberliğinde gerçekleştirilen gezilerde hem proje tasarım alanı hem de çevre analizleri yapıldı.

Tasarım ve uygulamanın kesişimi

Gezi kapsamında öncelikle proje tasarım alanını inceleyip daha sonra yakın konumdaki restoranların iç mekân ve dış tasarımları üzerine de tartışıldı. Mevcuttaki restoranların iç mekânda kullanılan yapı malzemeleri, dekoratif elemanlar, mobilya ve tefrişler hakkında öğrenciler ile tasarım kritiği yapıldı. Kültür merkezi projesi üzerine yapılan gezi kapsamında ise proje alanın çevresindeki eğitim, kültür ve sosyal içerikli yapıların konumları üzerinden alan analizleri yapıldı. Keyifle tamamlanan alan gezilerinde eğitim ve iş hayatına dair deneyimler kazanmış olan öğreniciler gezilerin son derece faydalı olduğunu belirttiler.

Projelerin yürütücüsü olan hocamıza teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz.