İç Mimarlık Bölümü Öğrenci Projeleri Sergisi Gelişim Sanat Galerisi’nde Açıldı!

İç Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen sergi 4 Ekim 2023 tarihinde Gelişim Sanat Galerisi’nde açıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen tarihinde Gelişim Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergiye İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, fakülte öğretim elemanları ve İç Mimarlık Bölümü öğrencileri katılım gösterdi. Sergide, İç Mimarlık Bölümü’nden toplam 27 öğrencinin 2022- 2023 güz ve bahar yarıyılında, IMI221 İç Mimarlık Stüdyosu I, IMI222 İç Mimarlık Stüdyosu II, IMI321 İç Mimarlık Stüdyosu III, IMI322 İç Mimarlık Stüdyosu IV, IMI431 İç Mimarlık Stüdyosu V, IMI432 Mezuniyet Projesi kapsamında tamamladıkları proje sunum paftaları yer aldı.

Serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer, yürütücülüğünü ise Öğr. Gör. Büşra Babacan, Öğr. Gör. Minel Kurtuluş, Arş. Gör. Başak Lale, Arş. Gör. Eliz Mutlu üstlenmiştir. Sergide yer alan projeler bölümün ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin proje çalışmalarından oluşmaktadır. Düzenlenen sergide sergilenen projelerin temaları;

IMI221 İç Mimarlık Stüdyosu I: Konut
IMI222 İç Mimarlık Stüdyosu II: Mağaza
IMI321 İç Mimarlık Stüdyosu III: Restoran
IMI322 İç Mimarlık Stüdyosu IV: Genel Müdürlük
IMI431 İç Mimarlık Stüdyosu V: Kültür Merkezi
IMI432 Mezuniyet Projesi: Otel olarak belirlenmiştir.

Sergiye Katılan Öğrenciler:

• Fatma Bulut
  • Irmak Kahraman
  • Aya Ayad Jalal Al-Bayati

Sergiye Katılan Öğrencilerin Proje Yürütücüleri:

• IMI221 İç Mimarlık Stüdyosu I: Öğr. Gör. Minel Kurtuluş ve Öğr. Gör. Tuba Fazlıağaoğlu
  • IMI222 İç Mimarlık Stüdyosu II: Öğr. Gör. Büşra Babacan ve Öğr. Gör. Gizemnur Narin
  • IMI321 İç Mimarlık Stüdyosu III: Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş ve Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz
  • IMI322 İç Mimarlık Stüdyosu IV: Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş, Öğr. Gör. Hatice Özlem Yeşildal ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer
  • IMI431 İç Mimarlık Stüdyosu V: Öğr. Gör. İbrahim Erol ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök
  • IMI432 Mezuniyet Projesi: Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök

Projeleri sergilenen İç Mimarlık Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.