Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık bölümü 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü yeni başlayacak olan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında tamamlanacak çalışmaları masaya yatırdı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü öğretim elemanları, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu koordinatörlüğünde 2024-2025 Eğitim Yılı faaliyetlerini planlanmaya başladı. İç Mimarlık disiplininin teorik öğretilerini sektör ve güncel örneklerle desteklemeyi hedefleyen faaliyetler içerisinde; teknik geziler, söyleşi, sergiler, sosyal sorumluluk projeleri yer alıyor. Bununla birlikte, İç Mimarlık Bölümü, akademik kadrosunu genişletmeyi ve müfredatını güncel tutmayı da hedefliyor.

“Bölüm öğrencilerimizin eğitime yönelik istek ve önerilerini anketler aracılığı ile alıyoruz.”

Bölüm kapsamında gerçekleştirilecek tüm etkinlik ve müfredat güncellemesi planlamalarında, bölüm öğretim elemanlarının görüşlerinin yanı sıra, İç Mimarlık Bölümü öğrencilerine düzenli olarak yapılan anket sonuçları da dikkate alınıyor. Yeni dönemde açılacak seçmeli derslerin içerikleri bölüm öğretim elemanları tarafından tartışılmış, aynı zamanda 1., 2., 3, ve 4. Sınıf öğrencilerinden bir anketle geri dönüşler alınmıştır

İç Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu, bölümün yeni dönem hazırlıklarını ise şu şekilde değerlendiriyor:
“2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için İç Mimarlık Bölümü olarak oldukça heyecanlıyız. Bu yıl içerisinde tamamlanacak tüm faaliyet ve düzenlemelere yönelik çalışmaları öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle koordineli biçimde masaya yatırdık. Öğrenci odaklı, günceli takip eden, teorik bilgiyi sektör tecrübesi ile birleştiren bir bölüm olmaya devam etmek en büyük hedeflerimizden biri. Bölüme yeni başlayacak öğrencilerimizin de bu etkileşim ortamına dâhil olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz!”

İç Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu’na teşekkür eder, tüm öğretim elemanları ve öğrencilerimize keyifli bir akademik yıl dileriz.