Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Güzel Sanatlar Fakültesi “Open Days” Etkinlikleri kapsamında kapılarını liseli öğrencilere açtı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (Türkçe ve İngilizce) ve İç Mimarlık Bölümleri, 15-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen “Open Days Tanıtım Etkinlikleri” kapsamında ziyarete gelen liseli öğrencilerle söyleşi, atölye ve sergi etkinlikleri gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(Türkçe ve İngilizce) ve İç Mimarlık Bölümleri 16 Mayıs 2024 tarihinde “Open Days Tanıtım Etkinlikleri” kapsamında ziyarete gelen liseli öğrencilerle söyleşi, atölye ve sergi etkinlikleri gerçekleştirdi. Saat 10.00’da İGÜ Tower Binasına gelen liseli öğrenciler ilk olarak “Kampüs Hikâyeleri: Öğrenci Yolculukları ve İlham Veren Deneyimler” başlıklı söyleşi etkinliğine katıldı. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(Türkçe ve İngilizce) ve İç Mimarlık Bölümleri’nden öğrencilerin bölümleri tanıtmasıyla başlayan söyleşi etkinliği, liseli öğrencilerin bölümler hakkında merak ettikleri soruları sordukları soru-cevap bölümüyle devam etti. Sonrasında “İç Mimarlıkta Üç Boyutlu Keşif: Maket Atölyesi / Maketlerle Hayalini Yansıt!” atölye etkinliğine katılan öğrenciler, Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu ve Öğr. Gör. Cansu Sözer yürütücülüğünde gerçekleşen atölyede maket malzemeleriyle hayal güçlerini yansıttı. Son olarak “Tasarımın Renkli Dünyası: İç Mimariyle Tanışın-Öğrenci Projeleri Sergisi” etkinliğine katılan öğrenciler; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(Türkçe ve İngilizce) ve İç Mimarlık Bölümlerinin Tasarım Stüdyosu, İç Mimarlık Stüdyosu, Temel Sanat Eğitimi, Mobilya ve İç Mekân Tekstilleri dersleri kapsamında tasarlayıp, üretmiş oldukları projeleri, mobilya ve aydınlatmaları ziyaret etti.

Etkinlikleri ilgiyle takip eden ziyaretçilerimize ve organizasyona dahil olan öğretim elemanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.