Güzel Sanatlar Fakültesi Tarafından Organize Edilen “Gel İşimi Anlat” Etkinlikleri Başlıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü tarafından organize edilen ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in yapacağı “Gel İşimi Anlat” etkinlikleri başlıyor. “Gel İşimi Anlat” etkinlikleri kapsamında İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Görüntü Yönetmeni Uğur İçbak, Yapımcı Zeynep Atakan, Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli, Yapımcı Bulut Reyhanoğlu, Yönetmen/Yapımcı Mustafa Karadeniz, Marka ve Hikaye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse, Sunucu Ezgi Aşık, Film Yapımcısı/Hikayeci Elif Dağdeviren ve Yönetmen/Senarist Ali İlhan gibi birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapacak.
Buna göre “Gel İşimi Anlat” etkinlik takvimi aşağıdaki gibidir:

19 Ekim 2021 Saat: 15:00 – Görüntü Yönetmeni Uğur İçbak
GSF’nin düzenlediği “Gel İşimi Anlat” da; Eşkıya, Av Mevsimi, Organize İşler gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmış, daha öğrencilik yıllarında 2 Altın Portakal ve bir Siyad ödülleri alan, üniversitelerde “aydınlatma teknikleri” dersi veren Uğur İçbak’ı 19 Ekim Salı günü saat: 15:00’da İGÜ GSF Konferans Salonunda ağırlıyoruz.

20 Ekim 2021 Saat: 15:30 – Yapımcı Zeynep Atakan
GSF’nin düzenlediği  “Gel İşimi Anlat”da; Türkiye'nin önde gelen sinema oluşumlarının ve etkinliklerinin arkasında olan, Zeyno Film ve YAPIM LAB’ın kurucusu, aynı zamanda Nuri Bilge Ceylan filmlerinin yapımcısı Zeynep Atakan’ı 20 Ekim Perşembe günü saat: 15:30’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

25 Ekim 2021 Saat: 11:30 – Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli
Gsf’nin düzenlediği “Gel İşimi Anlat”da; su altı videolarıyla katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda yüze yakın ödül alan Uluslararası Marmara Sualtı Festivalinin kurucuları arasında yer alan Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli’yi 25 Ekim Pazartesi günü saat: 11:30’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

25 Ekim 2021 Saat: 15:00 – Yapımcı Bulut Reyhanoğlu
GSF’nin düzenlediği “Gel İşimi Anlat”da; dünya çapında bir benzeri olmayan Kısa film online izleme platformu olan ”ShortbyShort” sitesinin kurucusu aynı zamanda belgesel ve uzun metrajlı film yapımcılığı yapan Bulut Reyhanoğlu’nu 25 Ekim Pazartesi günü saat: 15:00’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

26 Ekim 2021 Saat: 15:00 – Yönetmen ve Yapımcı Mustafa Karadeniz
GSF’nin düzenlediği “Gel İşimi Anlat”da; bir çok sinema, dizi, klip ve reklam filmi yapımcısı ve yönetmeni Mustafa Karadeniz’i 26 Ekim Salı günü saat: 15:00’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

27 Ekim 2021 Saat: 15:30 – Marka ve Hikaye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse
GSF’nin düzenlediği  “Gel İşimi Anlat”da; bir çok markanın tasarım ve hikâyeleştirme süreçlerine liderlik etmiş, ulusal ve global bir çok ödülün sahibi aynı zamanda üniversitelerde Marka Yönetimi dersini veren Özgür Ahmet Köse'yi 27 Ekim Perşembe günü saat: 15:30’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

2 Kasım 2021 Saat: 15:00 – Sunucu Ezgi Aşık
GSF’nin düzenlediği “Gel İşimi Anlat”da; ulusal kanallarda televizyon programcılığı ve özel habercilik süreçlerini deneyimlemiş olan ve şuanda da Akşam TV ve 24 TV’de sunuculuk yapan Ezgi Aşık'ı 2 Kasım Salı günü saat: 15:00’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

03 Kasım 2021 Saat: 15:30 – Film Yapımcısı ve Hikayeci Elif Dağdeviren
GSF’nin düzenlediği  “Gel İşimi Anlat”da; Türkiye’nin ilk internet portal’larından Netbul’un kuruluşunu gerçekleştiren aynı zamanda EDGE All-In-One Yapımcılık ve Danışmanlık şirketini ve Cinema of Turkey Kurucusu ve Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren’i 03 Kasım Çarşamba günü saat: 15:30’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

17 Kasım 2021 Saat: 15:00 – Yönetmen ve Senarist Ali İlhan
GSF’nin düzenlediği  “Gel İşimi Anlat”da; Türkiye'nin tek kısa film yayınlayan ve film çekimini öğreten sitesi olan "www.benimsinemalarim.com"u kurarak bu siteyle Altın Örümcek ödülünü kazanan, ayrıca Senaryosunu kendi yazıp yönettiği Signora Enrica ile İtalyan Olmak filmiyle uluslararası birçok ödül alan yönetmen/senarist Ali İlhan’ı 17 Kasım Çarşamba günü saat: 15:00’da İGÜ GSF Konferans Salonu’nda ağırlıyoruz.

İlgilenen herkes etkinliklerimize davetlidir.