Güzel Sanatlar Fakültesi Tarafından Halka İlişkiler ve Tanıtım Ekibi ile Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ekibine yeni katılan personellere yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın başkanlığında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ekibine yeni katılan tüm personellerle gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı 1 Mart Salı günü saat 11:00’de Güzel Sanatlar Fakültesi Tusi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’in konuşması ile başladı. Aydınalp, öncelikli olarak ekibe kendini tanıtlatarak sözlerine giriş yaptı ve kendini tanıtmasından sonra Güzel Sanatlar Fakültesi hakkında genel bilgiler vererek konuşmasına devam etti.

Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’in konuşmasından sonra sözü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan aldı. Doğan da kendisini tanıtarak giriş yaptı ve akabinde ekibe yeni katılan personeller ile tek tek tanıştı. Tanışma kısmından sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin misyonu, vizyonu ve amacı hakkında genel bilgiler verdi. Ardından fakülteye ait güncel verilerin bulunduğu sunuma geçti.

Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan yaptığı sunumda; fakültede kaç bölüm olduğu ve bu bölümlerdeki öğrenci sayıları, bölümlerin farklılıkları ve öne çıkan özellikleri, yetenek sınavı ve bu sınavın nasıl yapıldığı, fakülte kadrosundaki akademik personel sayıları, akademik unvanlar, akademik görevler, bölümlerdeki yatay geçiş/dikey geçiş imkanları ve bu imkanlarla gelen öğrencilerin sayıları, öğretim elemanlarının yaptığı bilimsel çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri, yine öğretim elemanlarının sergileri, öğrencilerin sergileri, film atölyeleri, fakültemize ait ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Aylık Bülteni, öğrenci el kitabı ve öğrenci oryantasyon el kitabı, Güzel Sanatlar Fakültesi web sitesi ve sitenin güncelliği,  fakülteye ait sosyal medya hesaplarının kullanımı, bu sene fakültemiz tarafından ilki düzenlenen TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali gibi Güzel Sanatlar Fakültesini ön plana çıkaran birçok konu başlığından söz etti. Öğrenci odaklı bir anlayışına sahip olduklarına değinen Doğan, misafir öğrencilere ayrıca bir parantez açarak misafir öğrencilerin sayılarından ve geldikleri ülkelerden da bahsetti.

İç Görsel Murat Doğan

Sunumun ardından oryantasyon toplantısına katılan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü personelleri ile soru cevap kısmına geçildi. Doğan, sorulan sorulara tek tek cevap vererek merak edilen konulara ışık tuttu.

Oryantasyon toplantısı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın işe yeni başlayan personelleri tebrik etmesi, iyi dilek ve temennilerini sunmasının ardından son buldu.