Güzel Sanatlar Fakültesi Haber ve Etkinlik Bülteni 7. Sayısı Yayınlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü tarafından yayımlanan Güzel Sanatlar Fakültesi Haber ve Etkinlik Bülteni 7. Sayısı ile birlikte artık aylık olarak yayımlanacak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Haber ve Etkinlik Bülteni bölüm bazlı olarak fakültemizdeki değerli öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve haberlerinin paylaşıldığı fakülte bültendir. Yayım sürecine 2019 yılında başlamış olup, 2 aylık periyodlarla çıkan bültenimiz artık aylık olarak yayımlanacaktır. Hazırlık aşamalarını İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Melek GÜLŞEN ve Melike SÖALP’ın; editörlüğünü ise İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Melis BOYACI ve Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU’nun yürüttüğü bültenin 7. Sayısı yayımlanmıştır. Her ay farklı bir temanın işleneceği bültenin bu ayki teması “hijyen”dir. Pandemi sürecinin devam ettiği ve hijyene önem vermemiz gereken süreçte bültende tasarım yolu ile el yıkama, maske kullanımı ve mesafe kuralı ile ilgili hatırlatmalar yapılmaktadır.

Güzel Sanatlar Fakültesi Haber ve Etkinlik Bülteni editörlerinden İletişim Tasarımı ve Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Melis Boyacı düşüncelerini ifade etti:

“Bültenimiz artık aylık periyodlar halinde yayımlanacaktır. Bu kararı almamızdaki önemli bir etken de fakültedeki meslektaşlarımızın her alanda aktif olarak haber niteliğinde çalışmalara imza atmasıdır.  Ayrıca her ay dikkat çekmek istediğimiz konular üzerine odaklanmak üzere bültenimize tema belirleme kararı aldık. Tasarımı canlandırma ve biliçlendirme noktasında fakültemizi temsil edeceğini düşündük.”

Ayrıca GSF Haber ve Etkinlik Bülteni editörlerinden İletişim ve Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu da ekledi:

“Bültenimizin içerikleri fakülte web sayfalarındaki haberlerden oluşmaktadır. Bu haberlerin oluşumunda çalışmaları ile katkı sağlayan değerli hocalarımızın emekleri olduğu kadar, haberi hazırlayan ve sunan bölüm web sayfalarından sorumlu hocalarımızın da emekleri büyüktür. Bu açıdan buradan kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Bültenimizin Ocak ayı 7. Sayısını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.