Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Güzel Sanatlar Fakültesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı öğrenci oryantasyonu gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyonu, 25 Eylül 2024 tarihinde, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin akademik ve idari kadrosunun katılımlarıyla gerçekleşti.
İGÜ GSF Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp gerçekleştirdiği açılış konuşmasında,  30 Eylül 2024 itibariyle başlayacak olan eğitim öğretim yılında akademik kadroda yer alan öğretim üyelerinin çalışmalarından bahsederek, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerden, sosyal sorumluluk projelerinden ve organizasyonlardan söz etti.  Öğrencilere, yönergeleri okumanın, fakülte ve bölüm web sayfalarını ve sosyal medya hesaplarını takip etmenin önemini vurguladı.

Etkinlik kapsamında, öğrencilere üniversitenin vizyonu, misyonu ve akademik programları hakkında bilgi verildi. Ayrıca, öğrencilerin kampüsü keşfetmeleri ve öğrenci kulüpleri ile tanışmaları için rehberlik sağlandı. Öğrencilere, üniversite yaşamının keyfini çıkarmaları ve başarılı bir akademik yıl geçirmeleri için gereken desteğin her zaman mevcut olduğu vurgulandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilerine zengin bir eğitim deneyimi sunmayı amaçlayarak her yıl çeşitli etkinliklerle öğrenci oryantasyonunu düzenlemeye devam ediyor. Bu etkinlikler, öğrencilerin üniversite hayatına kolaylıkla adapte olmalarına ve başarılı bir öğrenme deneyimi elde etmelerine yardımcı oluyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılına başlayan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz!