GSF Öğretim Üyelerimizden Çağrı Barış Kasap’a Londra’da Ödül

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Çağrı Barış Kasap, 15-16 Mart 2018 tarihlerinde katıldığı ‘ICCVAD 2018: 20th International Conference on Communication, Visual Arts and Design’ konferansında oturum başkanlığı yapmış ve “Beyond Hylomorphism: Digital Materiality and The New Object –An Approach For An Intuition- Driven Nomadic and Morphogenetic Design Model For The Coming Era” başlıklı bildirisiyle ‘En İyi Sunuş’ ödülüne layık görülmüştür.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Çağrı Barış Kasap, 15-16 Mart 2018 tarihlerinde katıldığı ‘ICCVAD 2018: 20th International Conference on Communication, Visual Arts and Design’ konferansında oturum başkanlığı yapmış ve “Beyond Hylomorphism: Digital Materiality and The New Object –An Approach For An Intuition- Driven Nomadic and Morphogenetic Design Model For The Coming Era” başlıklı bildirisiyle ‘En İyi Sunuş’ ödülüne layık görülmüştür.