Gastronominin kültürel kodları
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
Bölüm Adı | Tarih | Öğretim Elemanı Adı Soyadı |
Grafik Tasarımı | 20 Temmuz 2022 | Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN |
Grafik Tasarımı | 21 Temmuz 2022 | Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN |
İletişim ve Tasarımı | 22 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan HERGÜL |
İletişim ve Tasarımı | 23 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan HERGÜL |
İletişim ve Tasarımı | 24 Temmuz 2022 | Arş. Gör. A. Bengisu CANSEVER |
İletişim ve Tasarımı | 25 Temmuz 2022 | Arş. Gör. A. Bengisu CANSEVER |
İletişim ve Tasarımı | 26 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR |
İletişim ve Tasarımı | 27 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR |
Grafik Tasarımı | 28 Temmuz 2022 | Doç. Dr. Aysun CANÇAT |
Grafik Tasarımı | 29 Temmuz 2022 | Doç. Dr. Aysun CANÇAT |
Grafik Tasarımı | 30 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÖZEL |
İletişim ve Tasarımı | 31 Temmuz 2022 | Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU |
İletişim ve Tasarımı | 1 Temmuz 2022 | Arş. Gör. Büşra KAMACIOĞLU |
Grafik Tasarımı | 2 Temmuz 2022 | Doç. Dr. Metin KUŞ |
Grafik Tasarımı | 3 Temmuz 2022 | Doç. Dr. Metin KUŞ |
Grafik Tasarımı | 4 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER |
Grafik Tasarımı | 5 Temmuz 2022 | Dr. Öğr. Üyesi Nuri SEZER |