Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavları başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği “Özel Yetenek Sınavları” başladı. Başvuru süreci ve sınavla ilgili detaylı bilgiler 'Özel Yetenek Sınavı Ön Kayıt Takip' ekranında!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği “Özel Yetenek Sınavları” başladı. Web sitesi üzerinden gerçekleşen başvurularda adaylar, sınav giriş belgelerini çıktı alarak sınav günü belirtilen malzemelerle birlikte hazır bulunmalıdır. Sınavlar haftanın üç günü (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) gerçekleştirilmektedir. İki oturumda gerçekleştirilen sınavda, ilk oturumda gözleme dayalı çizimle aday öğrencinin görsel algı ve kompozisyon becerileri, ikinci oturumda ise imgesel çizimle yaratıcılığı ölçülmektedir.

Sınav çalışmalarının boyutu 35x50 santimetre olup, gerekli malzemeler (kağıt, kalem, silgi, duralit vb.) üniversite tarafından sağlanacaktır.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar dileriz!