Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Grafik Tasarımı Bölümü oryantasyon etkinliği ile yeni öğrencilerini karşıladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlayan birinci sınıf öğrencileri için bir oryantasyon etkinliği düzenledi. Etkinlik, öğrencilerin bölüme adaptasyonunu sağlamayı ve akademik hayatlarına keyifli bir başlangıç yapmalarını amaçladı.
Grafik Tasarımı Bölümü hocalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla, Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer, Doç. Dr. Metin Kuş, Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan, Arş. Gör. Dr. Ceren İren ve Arş. Gör. Dilara Mataracı yer aldı. Hocalar, öğrencilere kendilerini tanıtarak, bölümün akademik yapısı ve eğitim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Oryantasyon etkinliği yalnızca bilgilendirme oturumlarıyla sınırlı kalmadı; aynı zamanda öğrenciler arasında iletişimi güçlendirecek ve yaratıcılığı teşvik edecek çeşitli çizim oyunlarıyla eğlenceli bir atmosfer yaratıldı. Öğrenciler, bu oyunlar sayesinde hem birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu hem de yaratıcı becerilerini sergileme imkânı yakaladı. Bölümün sıcak ve destekleyici ortamını deneyimleyen öğrenciler, üniversiteye başlangıçlarını keyifli bir şekilde kutladılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü, bu tür sosyal ve akademik etkinliklerle öğrencilerinin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. 2024-2025 akademik yılı boyunca da, yeni öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için çeşitli atölye çalışmaları ve projeler düzenlenmeye devam edilecek.

Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerine 2024-2025 akademik yılında başarılar dileriz.