Gastronomide Kariyer? Executive Chef Soner Kesgin ve Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'den Tüyolar
Gastronomide Kariyer? Executive Chef Soner Kesgin ve Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'den Tüyolar
Fairmont Quasar Hotel Executive Chef'i Soner Kesgin ve Yetenek Kültür & Direktörü Burcu Ayöz ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda "Gastronomide Kariyer" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.
Öğr. Gör. İ.Levent Demirçakmak, Öğr. Gör. E.Zeynep Özer ve GastroArt Kulübü ile ortak düzenlenen etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık Programı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kesgin ve Ayöz sektördeki tecrübelerini öğrenciler ile paylaşarak öğrencilerin kariyer planlamalarına ışık tuttular. Öğrencilere, 4 yıllık eğitim- öğretim hayatlarında mesleklerinde ilerleyebilmeleri ve kendi gelişimleri için neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi verdiler.
İGÜ'lü öğrenciler keyifli geçen söyleşide, mezun olduktan sonra hangi pozisyonlarda ne şekilde görev alabilecekleri hakkında kıymetli iki isimden kıymetli bilgiler edinerek merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular.
Söyleşi sonunda konuklara, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan Chef Soner Kesgin'e, Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'e teşekkürlerini sunarak plaketlerini takdim etti.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. E.Zeynep Özer, Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay, kısa film projesi Aç Açına ile 35. Ankara ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcılarından ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Doğan’ın “An Investigation into ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve Bulgaristan’daki Shumen Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından düzenlenen uluslararası karma resim sergisi, Bulgaristan’ın Nikola Marinov Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Görme Engelliler İçin Sesli Kitap ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Elif Kurt ve Feymenur Yılmaz ÇAP yapmaya hak kazandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını mutfakta muffinler yapıp okula ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Sanat Galerisi, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Nuri Sezer'in sanat ve eğitim alanında 45 yılı aşkın birikimini yansıttığı "YaşArt" ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Gelişime İlham Olan Kadınlar Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında, 30 Ekim 2024'te İstanbul Modern’deki Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” ...