Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri ile oryantasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya ağırlıklı olarak ikinci sınıf öğrencileri olmak üzere tüm bölüm öğrencileri katılmıştır. Toplantının temel amacı; öğrencilere bilgi vermek, fakülte içerisindeki hiyerarşiyi anlatmak ve öğrenci taleplerini dinlemektir.  Güzel Sanatlar Fakültesi E Blok TUSİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı Albayrak’ın başkanlık ettiği toplantıda, Arş. Gör. Ayşe Seray Çetin ile Arş. Gör. Emel Çirişoğlu da yer almıştır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı Albayrak, öncelikli olarak bölüm öğrencilerine aşağıdaki konular hakkında tavsiyelerde bulunmuştur:

 
  • Bölüm web sitesinde danışmanlık listesi, müfredat, yönetmelikler, staj hakkında gerekli tüm bilgilerin yer aldığı,
  • Herhangi bir istek, şikâyet ve bilgi almak amaçlı olarak bölüm web sitesinde bulunan öğrenci danışman listesine uygun olarak bulundukları sınıfın danışmanı ile görüşmeleri gerektiği,
  • Yine web sitesinde yer alan yönetmeliklerin okunması gerekmektedir.
  • Staj ile ilgili olarak soru ve sıkıntılar için staj koordinatörlüğü ile iletişime geçilmesi gerektiği,
  • Fakültedeki hiyerarşik sistemin hatırlatılması, derslerle ilgili talep ve şikâyetlerin öncelikli olarak dersi veren öğretim üyesine, sonrasında bölüm başkanlığına iletilmesi gerektiği gibi konularda bilgi vererek hatırlatmalarda bulunmuştur.
Hatırlatma ve bilgilendirmelerin ardından öğrencilere söz hakkı verilerek öğrencilerin talepleri dinlenmiştir.

Oryantasyon toplantısı öğrenci istek ve talepleri değerlendirildikten sonra sona ermiştir.


Haberler

Tüm Haberler