GastroArt Kulübü "Halk Müziği Tarihimiz ve Geleneksel Çalgılarımız" etkinliğinde ikram hazırladı

GastroArt "Tarihsel ve Mekansal Bağlamda Halk Müziği Tarihimiz ve Geleneksel Çalgılarımız" Etkinliğine gelen konuklara lokum, kendi yaptıkları kanepeleri ve Osmanlı şerbetini ikram ederek okulunda ağırladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından organize edilen "Tarihsel ve Mekansal Bağlamda Halk Müziği Tarihimiz ve Geleneksel Çalgılarımız" başlıklı etkinlik için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroArt Kulübü öğrencileri kanepe ve osmanlı şerbeti hazırladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin değerli öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşen eğitim sonrasında İGÜ'lü öğrencilerin hazırlamış olduğu ikramlar, etkinlik katılımcıları ve başta Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü olmak üzere fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerin beğenisini kazandı.

Halk Müziği Söyleşisinde İkram Hazırlığı