Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, TVGÖR Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema bölümü bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Türkiye’nin tek sanat televizyonu TVGÖR’ün genel yayın yönetmeni oldu.
2013 yılında yayın hayatına başlayan TVGÖR, Türkiye’nin tek sanat televizyonu olma niteliğini taşımaktadır. İnternet üzerinden tüm dünyanın erişimine açık olan televizyon, 2018 yılında yayın hayatına verdiği aranın ardından 2022 itibariyle yeniden yayınlarına başladı. TVGÖR televizyonu genel yayın yönetmenliğine Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker yeniden getirildi.

“Sanat, gençlik, hayat…” mottosuyla yeni yayın dönemine başlayan TVGÖR televizyonu, Amerika’dan Japonya’ya, Kanada’dan Güney Afrika’ya kadar tüm dünyada internet üzerinden izlenebilmektedir. Sanat haberleri, sanat yorumları, röportajlar, gençlik, spor ve aktüalite programları ile dört farklı dilde yeniden yayına giren TVGÖR televizyonu, Akademi Görsak Sanat, Eğitim ve Medya Limited Şirketi bünyesinde bulunmaktadır.

TVGÖR genel yayın yönetmeni Dr. Öğretim Üyesi Önder Paker, yeni yayın döneminde TVGÖR televizyonunun gençlerin yapacağı programlarla daha etkili olacağını ve böylece daha büyük kitlelerce izlenmesini hedeflediklerini açıkladı.

Hayatın içinden sanata ve gençliğe dair programlar için TVGÖR yayın akışını takip edebilirsiniz.