Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker Atv'de Yayınlanan Akıncı Dizisine Konsolos Gunther Rolü ile Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Atv’de yayınlanan Akıncı dizisinin 18. ve 19. bölümlerinde rol aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Atv’de yayınlanan, kökleri Osmanlı tarihine uzanan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı dizisine Konsolos Gunther rolü ile katıldı.

Pandemi döneminin zor koşullarından en çok etkilenen sektörlerden biri olan dizi ve film setleri, tüm zorluklara rağmen çalışmayı ve üretmeyi sürdürerek izleyicileri dizi ve filmlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu dönemde setlerdeki özene değinen Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, diziye ve çalışma koşullarına dair yorumda bulundu:

“Akıncı dizisi polisiye aksiyon türünde başarılı bir yapım. 18. bölümünde Konsolos Gunther rolü ile katıldığım dizinin 19. bölümünde de rolüm devam ediyor. Pandemi döneminde sette çok daha özenli bir çalışma yapılıyor. Bu dönemde çok az kişili sahneler ve çok parçalı çekimler yapılarak diziler sürdürülebilir.”