Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak’tan Uluslararası Sergi’ye Katılım!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak, 15 Nisan Dünya Sanat Günü kapsamında düzenlenen uluslararası çevrimiçi sergiye “Kolaj” eseriyle katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü sanatın evrenselliğini kutlamak amacıyla 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde çevrimiçi bir sergi düzenledi. Bu etkinlik, sanatın farklı kültürler arasında köprü kurma gücünü vurgulayarak sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefledi. Bu eşsiz sergide Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak da “Kolaj” eseriyle yer aldı.

Sergi, çeşitli sanatçıların eserlerinin sergilendiği uluslararası bir platform olarak düzenlenirken, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak'ın kolaj eseri de dikkat çekti. Özbucak'ın eseri, sanatın farklı formlarını ve ifade biçimlerini bir araya getirerek izleyicilere ilham verdi.

Bu tür etkinlikler, sanatın insanlar arasında iletişim ve anlayışı artırmadaki gücünü vurgulamanın yanı sıra kültürel zenginliği kutlamak adına önemli bir platform sağlıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin düzenlediği çevrimiçi sergi, sanatın evrenselliğini ve birleştirici gücünü kutlayarak sanatseverlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak’ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.