Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak, Yaratıcı Ekonomi Programında Rol Alacak!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapan Funda Özbucak, British Council ve Culture Unleashed temsilcilerinden oluşan seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 'Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi' hibrit öğrenme programına dahil edildi.

50 farklı şehirden 405 başvuru içerisinden bu programa kabul edilen Funda Özbucak, markalaşma, dijital dönüşüm, girişimcilik, kültürel miras gibi birçok farklı alanda eğitim alacak. Program, kültürel ve yaratıcı endüstrilerin etkisi ve rolü hakkında bilgi paylaşımını, yeni bağlantıların kurulmasını, politika çözümleri geliştirilmesini ve ortak bir dilin oluşturulmasını amaçlıyor. Bu gelişme, yaratıcılığı ve kültürel ekonomiyi destekleyen önemli bir adımı temsil ediyor.

İGÜ GSF olarak Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.