Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın Yönetmenliğini Üstlendiği Belgesel Yayınlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın yönetmenliğini üstlendiği belgesel projesi “Kurtuluşa Can Verenler: Behiç Erkin”, Tarih TV’de yayınlandı.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleşen “Kurtuluşa Can Verenler: Behiç Erkin” belgeseli, geçtiğimiz günlerde Tarih TV’de yayınlandı. “Kurtuluşa Can Verenler” belgesel serisinin 45 dakikalık ilk bölümü “Kurtuluşa Can Verenler: Behiç Erkin”, demiryolcu, büyük kahraman Behiç Erkin'in hayat hikayesini konu almaktadır. Metin yazarlığını Bülent Sağlam’ın, konsept tasarımını Bülent Sağlam’la beraber İmdat Demir’in üstlendiği projeyi yöneten Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biri olan Behiç Erkin'le ilgili bir belgesele imza atmış olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Kurtuluş Savaşı'nda büyük bir başarıyla mücadele etmiş ve ayrıksı kalmayı başarabilmiş bu önemli tarihi karakterin ülkeye Cumhuriyet'in 100. yılında tanıtılması konusuna önemli bir katkı vermiş olmanın gururunu taşıdığını belirten Doğan, Bülent Sağlam ve İmdat Demir olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına ve Tarih TV ailesine teşekkürlerini dile getirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SDG Resmi