Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın Uygulayıcı Yapımcılığını Üstlendiği Alzheimer Temalı Projenin Fragmanı Yayınlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği Alzheimer temalı projenin fragmanı yayınlandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, alzheimer temalı projenin uygulayıcı yapımcılığını üstlendi.

Alzheimer hastalığına dikkat çekmek için üretilmiş dört ayrı kısa filmden oluşan proje Türkiye Alzheimer Derneği tarafından desteklenmiştir. Yönetmenliğini Armağan Uysal’ın, yapımcılığını Tiyatro Peron ve İzmir Vektör Sanat’ın, uygulayıcı yapımcılığını Emre Doğan’ın üstlendiği kısa filmlerde, Cezmi Baskın, Ercan Kesal, Eda Özerkan gibi önemli isimler rol aldı.

Acıbadem, Peşinde, Annenin Çocukları ve Gece isimli dört kısa filmden oluşan projenin fragmanı yayınlandı.

Yaz aylarında izleyici ile buluşacak projenin fragmanını izlemek için tıklayınız.