Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, UFF direktörü oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali’nin direktörü oldu.
Köklü bir kısa film festivali olarak adından sıkça söz ettiren ve bu yıl 11.si düzenlenecek olan Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali’nin yeni dönemde direktörü Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan oldu.

Türkiye’de kısa film alanının güçlenmesine ve sinema kültürünün gelişmesine katkıda bulunmak gayesiyle hareket eden Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali, her yıl Aralık ayında Uşak ve İstanbul’da düzenlenmektedir. Son iki senesinde İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından da desteklenen festivalde, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri aktif rol almıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali’ni “ülkemizde sayısı bir hayli artan kısa film festivalleri arasında ‘gerçek’ festival niteliklerine sahip ve kurucu ilkelerini unutmayan ender festivallerden biri” olarak nitelemektedir. Festivalin kurucusu olan ve 10 yıl boyunca direktörlüğünü üstlenen Onur Keşaplı’nın yarattığı vizyonu devam ettirmenin ve daha da ayrıksı bir biçimde gelişmesini sağlamanın yeni direktör olarak ilk sorumluluğu olduğunu ifade eden Doğan, kıymetli bir organizasyonun ve kıymetli bir hafızanın önemli bir parçası olduğu için mutlu olduğunu sözlerine ekledi ve “UFF gibi festivallerin çoğalacağı, belediyelerden para koparabilmek için ortaya çıkan ve insanların duygularını sömüren festivalsilerin yok olacağı güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle.” temennisiyle sözlerini noktaladı.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’a yeni görevinde başarılar dileriz.