Dr. Öğr. Üyesi Cansın İlayda Çetin Kişisel Sergisi Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Dr. Öğr. Üyesi Cansın İlayda Çetin’in “Sisyphos II” adlı Fotoğraf Sergisi’nin 7 Aralık 2021 tarihinde, saat 13:30’da İGÜ Tower’daki Sanat Galerisi’nde açılışı yapılmıştır. Sergi, 30 Aralık 2021 tarihine kadar izlenebilecektir. Tüm öğretim elemanları ve öğrencilerimiz davetlidir.
Dr. Öğr. Üyesi Cansın İlayda Çetin’in bir önceki fotoğraf sergisi “Sisifos | Sisyphos” 1 Kasım 2021 tarihinde Galerim Sanat Galerisi’nin Ankara’da bulunan Armada Üst Salonu’nda 7 Kasım’a kadar sergilenmişti. Çetin, sergiyle ilgili olarak “İstanbul’da bulunan Emre Arolat’ın mimarisini yaptığı Sancaklar Cami’sinden karelerle izleyenlere bakmak ve hissetmek arasında yorum yapmalarını sağlamayı amaçlıyorum” dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Cansın İlayda Çetin’ni yeni sergisi “Sisyphos II” için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.