Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi'ne Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, 3.sü Temmuz ayında düzenlenen Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi'ne (ICAR) katıldı.
Fen ve Mühendislik Bilimleri, Hukuk, Eğitim ve Sosyal Bilimleri, Güzel Sanatlar, Spor ve Sağlık Bilimleri ve Mimarlık ve Tasarım alanlarında uzman isimleri bir araya getirerek bilimin gelişmesine katkı sağlamayı amaçlamayan ve üç gün süren kongrenin ikinci gününde, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, "Sinemada Mutluluk Arayışı - Mutlu Eden Filmler" başlıklı bildirisini sundu.

Kongrenin programına ve erişime açık olan diğer online sunumlara ulaşmak için tıklayınız.