Dr. Adem Özer Akademik Kadromuza Katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGU), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademik kadrosuna Dr. Adem Özer katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim üyesi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ders vermek üzere İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne yeni katılan akademisyenlerden biri de Dr. Adem Özer oldu. 2009 yılında Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden lisans; 2013 yılında aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Yüksek Lisans Programı’ndan, konut mekân organizasyonları üzerine sürdürdüğü “Ayazağa Yerleşmesinin Bir Örneklem Üzerinden Sosyo-Kültürel ve Fiziksel Analizi” başlıklı tezi ile yüksek lisans; 2022 yılında ise Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mimarlık Doktora Programı’ndan kentsel mekân ve kamusal mekân organizasyonlarını konu alan “Kamusal Mekânların Dizimsel, Biçimsel ve Algılanabilirlik Düzeyinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Yöntem Önerisi: Sultanahmet ve Galata Meydanları” başlıklı tezi ile doktora derecesini alan Özer’in, farklı konulardaki uzmanlığıyla bölüme katkı sağlayacağı düşünülüyor. Öğretim kadrosunu genişletmeye devam eden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün gelecek yarıyılda da farklı uzmanlık alanlarından akademisyenleri kadrosuna katması bekleniyor.

İlk Hedef Öğrencilere Katkı Sağlamak!

ICM151 Grafik Anlatım Teknikleri I ve IMI454 Tasarım ve Markalaşma ve ICM461 Tasarım Stüdyosu V derslerinin yürütücülüğünü üstelenen Dr. Adem Özer, bölüm akademik kadrosuna katılmasıyla ilgili memnuniyetini “üniversite ve fakültenin olanakları ve potansiyellerini kullanarak, öğrencilerin tasarım alanındaki gelişmeleri takip etme ve teknolojiyi verimli bir şekilde kullanabilme becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacağımı umut ediyorum” sözleriyle dile getirdi.  Mimarlık ve iç mimarlık üzerine sürdürdüğü eğitim hayatı boyunca edindiği tasarım ve uygulama bilgilerini öğrencilerle paylaşmak için heyecanlı olduğunu belirten Dr. Özer, bölüme devam eden ve yeni başlayan öğrencilere hayata farklı perspektiflerden bakma olanağı sunmayı ve yeni bir vizyon kazandırmayı amaçladığını ifade etti.

Dr. Adem Özer’i akademik kadromuza dâhil olmasından ötürü tebrik eder, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde yürüteceği görevinde başarılar dileriz.