Doç. Dr. Sezgin Savaş Doçent Kadrosuna Atandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezgin Savaş, üniversitemizin ilgili ana bilim dalındaki "Doçent" kadrosuna atandı!
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezgin Savaş, üniversitemizin ilgili ana bilim dalındaki "Doçent" kadrosuna atanarak akademik kariyerinde yeni bir döneme adım attı.

Doç. Dr. Sezgin Savaş'ın ataması, üniversite tarafından yapılan resmi açıklama ile duyuruldu. Doçentlik unvanını kazanarak üniversitenin akademik gücüne güç katan Savaş, uzun yıllar süren yoğun akademik çalışmalarını ve bilimsel araştırmalarını yeni unvanıyla taçlandırdı.

Bu yeni unvan, üniversitemizdeki bilimsel çalışmalara katkı sağlayacak olan Savaş'ın başarı dolu yolculuğunun bir yansıması oldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi olarak, Doç. Dr. Sezgin Savaş'ı bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve akademik kariyerindeki bu yeni döneminin başarılarla dolu olmasını diliyoruz.