Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç TV24’te Yayınlanan Kırmızı Halı Programının Konuğu Oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç TV24’te yayınlanan Ezgi Aşık’ın sunduğu “Kırmızı Halı” programının konuğu oldu.
Ezgi Aşık’ın sunduğu “Kırmızı Halı” sinema dünyasının büyük yıldızlarını, vizyondaki güncel ve renkli gelişmeleri, yönetmen, yapımcı ve oyuncularla yapılan röportajları izleyicisine aktaran bir programdır.

TV24’te yayınlanan “Kırmızı Halı” programına konuk olan Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç, TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’nden şu şekilde bahsetti:

Sinemada değişimin ve aslında gelişimin sadece çekirdekten bir yükselmeyle olabileceğine inanan TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali, bu inanç doğrultusunda şekil almış ve jüri üyelerinden danışma kurulu üyelerine, etkinlik sorumlularından yönetimine bu anlayışla bezenmiştir. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’nin önemi ve değeri bu noktadan ortaya çıkmaktadır.

Bunun yanında festival programını vurgulayan Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç şunları söyledi:

Sinemaseverleri, sinemayla ve sanatın pek çok dalıyla bezenmiş, dolu dolu bir festivalin beklediğini söyleyebilirim. Finale çıkarak gösterim hakkı kazanan 39 filmin 3 günlük gösterim maratonu dışında, İsmail Acar’ın resim sergisi, vitray sanatçısı İdil Dülgar’ın vitray yapımı atölyesi, yazar Esra Algan’ın yazarlık atölyesi; Cemal Okan, Melih Selçuk, Furkan Aksoy, Hande Kaptan ve Cansu Boğuşlu gibi isimlerle yapılacak söyleşiler ve bunlar gibi pek çok sanatsal ve kültürel etkinlikle dolu bir festivalimiz var. Bunların yanında ödül töreninde Ahmet Ayzit ve İpek Dinç bir konser verecek. 4 gün içerisinde sanatın pek çok dalıyla konuklarımızın karşısına çıkacağız. Kısacası TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali, çok yönlü bir festival diyebiliriz.”

Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in konuk olduğu olan Kırmızı Halı Programı 19 Şubat 2022 Cumartesi Günü 17:15’te TV24 Ekranlarında yayınlanacak.