Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Çarşamba Atölyeleri kapsamında Ses Tasarımı Workshop’u düzenlendi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ve Film Tasarımı Kulübü bünyesinde düzenlenen Çarşamba Atölyeleri etkinlik serisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Çarşamba Atölyeleri etkinlik serisi kapsamında düzenlenen Ses Tasarımı Workshop’u, ses tasarımcısı Batuhan Pehlivan’ın katılımıyla gerçekleşti. Dijital platformlardaki önemli projelerde yer alan Pehlivan, atölyeye katılım sağlayan öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Avid Pro Tools, iLok License Manager ve iZotope RX Advanced programlarını kullanarak öğrencilere ses tasarımının aşamalarını aktaran Pehlivan, eş zamanlı olarak öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Katılımı yüksek ve keyifli bir atölye olan Ses Tasarımı Workshop’una katılan öğrenciler mutluluklarını ifade etti.

2023-2024 Bahar dönemi etkinliklerinin son etkinliği olan Çarşamba Atölyeleri: Ses Tasarımı Workshop’u dönemi kapatan güzel bir final oldu. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın Batuhan Pehlivan’a plaket takdimi ve teşekkürlerini iletmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Sayın Batuhan Pehlivan’a katılımları ve değerli bilgilerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Çarşamba Atölyeleri yeni dönemde de sektörün önemli isimlerini öğrencilerle buluşturmaya devam edecek.