'Bilgisayar Oyun Tasarımı Sektöründe Konsept Tasarımı' online konferansı

İletişim Tasarımı Bölümü Sektör Buluşmaları kapsamında Mehmet Mete ile zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi (online) konferansı gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Sektör Buluşmaları kapsamında online(çevrimiçi) konferanslar devam etmektedir. 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen konferansın konuğu Mehmet Mete idi.

Pandemi sürecinde öğrencileri aktif tutmak amacı ve sektör hayatına hazırlamak amaçlı sektörde alanında uzman kişilerle konferanslar gerçekleştirilmektedir.

Çalışmalarında oyun tasarımında konsept ve karakter tasarımı üzerine odaklanan Mehmet Mete 'Bilgisayar Oyun Tasarımı Sektöründe Konsept Tasarımı' başlıklı konferansını gerçekleştirdi.