İletişim Tasarımı öğrencileri ATV’de

Öğr. Gör. Aynur Aslan tarafında Atv Kanalı'na teknik gezi düzenlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü 2. sınıf öğrencileri, dijital video kurgu ile ses tasarımı ve uygulamaları  dersleri kapsamında  30 Nisan Pazartesi günü ATV televizyon kanalına düzenlenen teknik geziyle yıl içinde öğrendiklerini  yerinde deneyimleme imkânı buldular.
ATV’de  Dış Haberler Editörü  Atilla Aydınlı tarafından karşılanan öğrenciler;  ATV,  Ahaber, Aspor, Anews, kanallarını ve stüdyoları gezdiler.
Öğretim Görevlisi Aynur Aslan’ın rehberliğinde düzenlenen gezide  öğrenciler, bugüne kadar sadece birer izleyicisi oldukları  ATV Ana Haber ve Kahvaltı Haberleri’nin stüdyosunda oldukça keyifli anlar yaşarken, derste öğrendiklerini de pekiştirme imkânı buldular.

Atv Kanalına Teknik Gezi