ATHİB Dokuma Kumaş Tasarımı Yarışması Sunumu

Öğrenciler için ATHİB Dokuma Kumaş Tasarımı yarışması bilgilendirme semineri düzenlendi.
ATHİB üniversiteleri dolaşıyor, genç tasarımcılarla buluşuyor sloganıyla yola çıkan ATHİB, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nü ziyaret etti.

Öğrencilere, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) desteğiyle Akdeniz Tekstil İhracatçıları Birliği (ATHİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8. gerçekleşecek olan Dokuma kumaş tasarımı yarışması hakkında detaylı bilgi verildi.

Son Başvuru tarihi 10 Haziran olan yarışma için katılım şartları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Üniversitelerin Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım, Mühendislik Fakültelerinin; Tekstil Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı, Tekstil Mühendisliği bölümlerinde; lisans, yüksek lisans veya doktora düzeylerinde öğrenci olmak veya bu bölümlerden yeni mezun olmuş olmak (son 1 yıl içerisinde).

Öğrenci ve mezunlarımız detaylı bilgi için buraya tıklayarak siteyi ziyaret edebilirsiniz.

ATHİB