Art & Communication Design Kulübünün İlk Etkinliğine Yoğun İlgi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü’nün öğrenci kulübü Art & Communication Design tarafından düzenlenen “Aykut Gürel ile Temel Fotoğrafçılık Eğitimi” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.
Öğrencilerin henüz mezun olmadan alanda çalışmalar yapmasını teşvik etmeyi, yaratıcı disiplinlerden farklı bölüm öğrencilerini tek bir çatı altında toplayarak birlikte bir “iletişim tasarım” kültürü oluşturmayı ve bu birliktelik sayesinde yeni projeler üretmeyi hedefleyen Art & Communication Design Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen “Aykut Gürel ile Temel Fotoğrafçılık Eğitimi” etkinliği 27 Ekim 2022 tarihinde Saat: 13.00’de İGÜ Tower 701 no’lu sınıfta yoğun katılımla gerçekleşti.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Fotoğraf bölümü mezunu olan ve 2013 yılından beri sektörde aktif olarak çalışan değerli fotoğraf sanatçısı Aykut Gürel’in konuk olduğu etkinlikte, fotoğrafçılığın temellerine ve fotoğrafçılık sektöründeki işleyişe odaklanıldı. Raw34 isimli stüdyonun kurucusu olan ve reklam, moda ve özel gün fotoğrafçılığı gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Gürel, etkinlik sırasında katılımcılarla sektöre ilişkin edindiği deneyimleri paylaşarak fotoğrafçılığa ilişkin derinlemesine bilgiler aktardı.

“Art & Communication Design Öğrenci Kulübü Etkinliklerine Devam Edecek”

Art & Communication Design Öğrenci Kulübü etkinliklerine “Yıldırım Özkan ile Sosyal Medya Nedir? Ne Değildir?” başlıklı ikinci eğitim ile devam edecek. Yıldırım Özkan ile Sosyal Medya Nedir? Ne Değildir?” başlıklı etkinlik 8 Aralık Saat: 14.00’da İGÜ Tower J Blok 701 no’lu derslikte gerçekleşecektir.

Art & Communication Design Kulübü’nü çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.