Arş. Gör. Merve Karadaban Misafir Öğretim Elemanı Olarak Katıldığı Atölye'de “Krizler ve Ütopyacı Mimari Pratikler” Başlıklı Sunumunu Gerçekleştirdi!

Arş. Gör. Merve Karadaban, bir vakıf üniversitesinin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nün, "Mimari Proje 2" dersine konuk öğretim elemanı olarak katılarak, ders anlatımı ve atölye çalışması ile katkı sundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Merve Karadaban, bir vakıf üniversitesinin, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nün, "Mimari Proje 2" dersinde, “Krizler ve Ütopyacı Mimari Pratikler” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun birinci kısmında Sanayi Devrimi ve sonrasında ortaya çıkan 19. yüzyıl ütopyacılarını anlatan Merve Karadaban, sunumun ikinci kısmında ise 2. Dünya Savaşı sonrasında ortaya çıkan 20. yüzyıl ütopyacılarını aktardı.

Öğr. Gör. Pınar Geçkili Karaman, Öğr. Gör. Nur Sümeyye Yalçın Koçak ve Arş. Gör. Gizem Öztürk tarafından yürütülen “Mimari Proje 2” dersinin öğleden sonraki kısmında ise tüm yürütücüler ile beraber bir atölye çalışması yapıldı. Bu atölye çalışmasında öğrencilerin seçtikleri “ütopyacı grup” bakış açısı ile verilen sorunlara çözüm üretmesi amaçlandı. Bu kapsamda “Krizler ve Ütopyacı Mimari Pratikler” başlıklı sunumunu tamamlayan Arş. Gör. Merve Karadaban, düzenlenen atölyede deneyimlerini aktararak amaca yönelik bilgilendirici bir akış oluşturdu.

Arş. Gör. Merve Karadaban’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.