Arş. Gör. Gökçe Uzgören’den Yeni Bildiri!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gökçe Uzgören, 26-28 Aralık 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen 9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde “Reading The Spatial Reflections of Regulations Regarding Short-Term Rentals in Turkey Through The Law No. 7464” başlıklı bildiri sunumunda bulundu.
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gökçe Uzgören, 26-28 Aralık 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve oturum başkanlığını Prof. Dr. Memet ŞAHİN’in yürüttüğü, 9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde sözlü sunum için kabul edilen “Reading The Spatial Reflections of Regulations Regarding Short-Term Rentals in Turkey Through The Law No. 7464”  başlıklı bildiri sunumunu 26 Aralık 2023 tarihinde, saat 13:00-15:00 arasında gerçekleştirdi. Bildiride bir kısa süreli kiralama (KSK) platformu olan Airbnb’ye yönelik Türkiye’de getirilen regülasyonların evrimini analiz etmek ve 7464 sayılı Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un mekânsal izdüşümlerini ortaya koymak amaçlandı.

Arş. Gör. Gökçe Uzgören’i bildiri sunumu için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.