Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Arş. Gör. Eda Türkay’ın Projesi, 3. Kısadan Anlat Kısa Film Yarışması’nda finalist oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay’ın yapımcılığını üstlendiği Kusur kısa film projesi, 3. Kısadan Anlat Kısa Film Yarışması’nda finalist olmaya hak kazandı.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Eda Türkay, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kısadan Anlat Film Yarışması’nda kısa film projesi Kusur ile finale kaldı.

Projesiyle Jüri Karşısında

Daha önce Kusur projesiyle  24. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nde yarışmaya katılarak en iyi proje ödülünü almaya hak kazanan Arş. Gör. Eda Türkay, projenin fonlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetmenliğini Pelin Büyüktaş’ın, yapımcılığını Eda Türkay’ın üstlendiği proje, yeşil set kurmak hedefiyle çıktıkları yolda bir yandan eğitim alırken bir yandan sponsorluk ve proje desteği görüşmelerini sürdürüyorlar.

Proje yarışmalarının, destek platformlarının ve fonların kısa filmler için çok önemli kaynaklar olduğunu belirten Türkay, bugünün koşullarıyla üretim yapmanın çok zor olduğunu, bu nedenle projeleriyle 3. Kısadan Anlat Kısa Film Yarışması gibi platformlara seçilmenin çok değerli olduğunu sözlerine ekledi.

Arş. Gör. Eda Türkay’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.