Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Arş. Gör. Eda Türkay’ın film projesinin özel gösterimi gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay’ın yapımcılığını üstlendiği kısa film Aç Açına’nın özel gösterimi gerçekleşti.
Arş. Gör. Eda Türkay’ın 2023 yılında çekimleri gerçekleşen, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali tarafından desteklenen kısa film projesi Aç Açına’nın özel gösterimi Kadıköy Sinematek Sinemaevi’nde gerçekleşti.

Projenin yönetmeni Ahmet Toğaç'la birlikte gösterimi başlatan Arş. Gör. Eda Türkay, gösterimin ardından gelen herkese teşekkür ederek, filmin yapım sürecinin uzun bir zamana yayıldığını, bu zamanın hakkını vererek çok çalıştıklarını ve projenin her aşamasından olduğu gibi neticesinden de memnun olduklarını dile getirdi.

Filmin oyuncuları Ece Bağcı, Ömer Gökay Şanlıer ve Şafak Topal’ın da katıldığı gösterimde, gelen misafirlerle soru cevap gerçekleştirildi ve filme dair sohbet edildi.

Arş. Gör. Eda Türkay’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.