Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Arş. Gör. Büşra Kılıç, doktora tezini başarıyla tamamlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümü’nün değerli Araştırma Görevlilerinden Büşra Kılıç, “Yapay Zeka Teknolojisi Deepfake’in Yeniden Canlandırma Çerçevesinde Teknoloji Kabul Modeli ile İncelenmesi” başlıklı doktora tezini başarıyla savundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü’nde görev yapan Araştırma Görevlisi Büşra Kılıç, Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Doktora Programı kapsamında hazırladığı “Yapay Zeka Teknolojisi Deepfake’in Yeniden Canlandırma Çerçevesinde Teknoloji Kabul Modeli ile İncelenmesi” başlıklı doktora tezini başarıyla tamamladı.

Tez izleme komitesinin onayından geçerek son aşamaya gelen Kılıç, tez savunma sınavını başarıyla geçerek “Doktor” unvanını almaya hak kazandı. Sanat ve tasarım alanında önemli bir katkı sağlayan bu çalışma ile Kılıç, akademik kariyerinde büyük bir adım atmış oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen başarılı savunmayla birlikte Dr. Büşra Kılıç, sanat ve tasarım alanındaki yetkinliğini bir kez daha kanıtladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak, değerli Araştırma Görevlimiz Dr. Büşra Kılıç’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.