Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’den Uluslararası Konferansta Büyük Başarı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Ayten Bengisu Cansever 06-08 Eylül 2023 tarihleri arasında Common Ground Research Network tarafından düzenlenen ve Complutense University of Madrid'in ev sahipliğinde gerçekleşen 8. İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı’nda Emerging Scholar Ödülünü aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever, uluslararası alandaki akademik başarısı ile büyük bir başarıya imza attı. 06-08 Eylül 2023 tarihlerinde Common Ground Research Network tarafından düzenlenen ve Complutense University of Madrid'in ev sahipliğini üstlendiği 8. İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı'nda, "Emerging Scholar Ödülü"nü kazandı. Bu prestijli ödülün yanı sıra, Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever konferansta 4 farklı oturuma başkanlık yapma onurunu da yaşadı. Ayrıca, "AI-Based Mobile Applications as a Power Technique in the Time of COVID-19: The Case of Hayat Eve Sığar" başlıklı bildiri sunumu ile de büyük bir ilgi topladı.

Cansever, konferansta, toplam 13 Emerging Scholar Ödülü kazanan akademisyen arasında yer aldı. Bu ödülü kazananlar farklı ülkelerden ve farklı uzmanlık alanlarından “yetişmekte olan en iyi akademisyenlere” verildi. Cansever ise Türkiye'den Yeni Medya ve İletişim Sosyolojisi alanında bu prestijli ödülü kazanmaya hak kazandı. Cansever, hem konferans hem de Emerging Scholar Ödülü hakkında elde ettiği deneyimi oldukça keyifli bulduğunu belirtti. Sözlerine oturum başkanlığı yaptığı sunumların güncel ve çeşitli konuları kapsadığını, ayrıca yapılan tartışmaların da oldukça canlı ve çeşitli olduğunu ekledi. Cansever, kendi oturum başkanlıkları sırasında yeni bakış açıları kazandığına inandığına ve katılımcıların aktif katılımı ve sorularıyla bu deneyimin zenginleştiğine vurgu yaptı.

Bu başarı, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin kaliteli eğitim ve araştırma geleneğini bir kez daha kanıtlamış ve üniversitemizin akademik başarılarına bir yenisini eklemiştir.

Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’i bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.