Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever “Yükselen Akademisyen Ödülü” Alacak!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Ayten Bengisu Cansever, 19. International Conference on Interdisciplinary Social Sciences'da "Yükselen Akademisyen" Ödülü'ne layık görüldü.
19. International Conference on Interdisciplinary Social Sciences'da verilecek olan “Yüksek Akademisyen Ödülü”, lisansüstü öğrenimine devam eden genç akademisyenlere veriliyor. İngiltere, İspanya, Amerika, Kolombiya ve Hindistan gibi ülkelerden iletişim alanında doktora öğrenimine devam eden akademisyenlerin yer aldığı yükselen akademisyen ödülü kazananlarından biri de Türkiye'den Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever oldu.

Her konferans için belirlenen tema üzerinde aktif araştırma yapan, lisansüstü öğrencilere ve genç akademisyenlere verilen "Yükselen Akademisyen Ödülü" kapsamında Cansever, konferansın kritik bir parçası olarak paralel oturumları yönetme, teknik yardım sağlama ve araştırma makalelerini sunma gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirecek.

Cansever konferansta "A Historical Analysis of Communication Sciences in the Context of Social Sciences: Theoretical Evolution and Interpretive Perspectives" isimli poster bildirisiyle de yer alıyor. Bu çalışma, iletişim bilimlerinin sosyal bilimler içindeki tarihsel gelişimini ele alarak teorik evrim ve yorumlayıcı perspektiflere odaklanıyor.

Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SDG Resmi