Akademik Kadromuz Genişliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü’ne iki yeni öğretim görevlisi katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü’ne 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde DSÜ’lü olarak ders vermek üzere iki yeni öğretim görevlisi katıldı. Öğr. Gör. İdil Bayram ve Öğr. Gör. Cansu Sözer’in katılımlarıyla bölüm akademik kadrosu daha da genişledi.

Lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nde tamamlamış olan Öğr. Gör. Cansu Sözer, yüksek lisans eğitimini Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Programı’nda sürdürmektedir. Sektörde farklı kurumlarda sürdürdüğü meslek hayatına, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak devam etmektedir.

Öğr. Gör. İdil Bayram ise lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlamış olan Öğr. Gör. İdil Bayram, doktora eğitimine de yine Ege Üniversitesi’nde devam etmektedir. Sektörde çeşitli kurum ve kuruluşlarda deneyim sahibi olan Öğr. Gör. İdil Bayram, 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde ise bölümümüz kadrosuna katılmıştır.

Aramıza yeni katılan hocalarımız Öğr. Gör. İdil Bayram ve Öğr. Gör. Cansu Sözer’e akademik kariyerlerinde başarılar dileriz.